Geen producten (0)
 

Opbouw wand 420 lumen

€ 36,50 (exclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode F54
Omschrijving

Led noodverlichtingsarmatuur opbouw. 420 lumen dus goed zichtbaar.
Voorzien van accu. Wanneer de stroom wegvalt treedt de accu in werking en blijven de leds nog 3 uur branden.

Mogelijkheid om te schakelen van continue laten branden naar niet continue
Word standaard geleverd met Pijl richtingen Links, Rechts en Naar beneden

Opbouw met 20 krachtige LED's,

De LED-noodverlichting kan boven deuren, plafond en op wanden worden aangebracht.
Zicht afstand 25 meter.

- 420 Lumen
- 352x117x80 mm
- Inclusief stickers
- voldoet aan EN61547
- 3 uur autonomie
- Continu en schakelbaar naar niet continu
- IP65, ook voor buiten
- Verbruik 6,5 Watt
- Voldoet aan de nieuwste Europese regelgeving

 
Algemene informatie :
Wettelijk is het verplicht 1 x per jaar de noodverlichting te testen. Hierbij dient het volgende te gebeuren :

a. Inspectie van de functionaliteit. Hierbij vindt een visuele inspectie plaats op beschadigingen, vervuiling en veroudering. Waar nodig wordt dit gecorrigeerd. Ook wordt het pictogram gecontroleerd. 

b. Testen van de functionaliteit. Hierbij wordt gecontroleerd of de lamp en het armatuur technisch nog goed functioneren en in werking treden bij spanningsuitval. 

c. Testen van autonomie van de accu. Er vindt een controle plaats of het armatuur nog een autonomie behaalt van 1 uur door het spanningsloos maken van de installatie.

Punten a tot en met c kan het armatuur zelf niet uitvoeren. Onze noodverlichting zal bij aankoop (nadat deze volledig is opgeladen) 5 uur blijven branden bij stroomuitval. Hiermee wordt de doelstelling van 1 uur ruim gehaald. Ook bij slijtage van de accu zal na jaren nog steeds met gemak de 1 uur worden gehaald. Artikel F54 is voorzien van bijzonder sterke en duurzame accu’s waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Ook interessant

€ 43,95

LED Noodverlichting opbouw inbouw spots en ledverlichting

De Ledwebwinkel.eu is gespecialiseerd in Noodverlichting maar ook in led verlichting in het algemeen

In ieder gebouw is het verplicht om noodverlichting te hebben.Noodverlichting is verlichting welke is voorzien van een accu. Bij stroom uitval schakelt de accu in en blijft de verlichting van het noodverlichting armatuur branden. Over het algemeen wordt hierbij de eis gesteld dat bij stroomuitval het noodverlichting armatuur nog minimaal een uur blijft branden. Gelet op onze scherpe prijzen voor opbouw, inbouw. hangende en inbouw spots noodverlichting, kiezen de meeste bedrijven ervoor om het gehele armatuur te vervangen wanneer deze niet meer aan de eisen voldoet. De www.Ledwebwinkel.eu is gespecialiseerd in led noodverlichting. Wanneer ze noodverlichting willen aanschaffen kunnen wij adviserenen dan te kiezen voor led noodverlichting vanwege de duurzaamheid en energie zuinigheid. Onze led noodverlichting is van zeer hoge kwaliteit, wij kunnen hierdoor met een gerust hart 2 jaar garantie geven.