Geen producten (0)
 

Opbouw 220 Lumen (richtbaar)

€ 39,95 (exclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode G55
Omschrijving

Met de DecaLED noodverlichting kunt u de vluchtwegen markeren met een hangend pictogram. Dit pictogram is van beide kanten zichtbaar en wordt belicht door de LEDverlichting in de behuizing. Het pictogram is zichtbaar vanaf 24 meter en kan 90 graden gekanteld worden.

 

Door de accu, blijft de noodverlichting bij stroomuitval circa drie uur werken. Het armatuur bevat een groen indicatie lampje die brand zodra de accu wordt opgeladen. Ook bevat deze DecaLED noodverlichting een testknop.

 

- 220 Lumen
- Inclusief stickers (met pijl links/rechts/boven en onder)
- voldoet aan EN61547
- 3 uur autonomie
- IP20
- Verbruik 3 Watt
- Voldoet aan de nieuwste Europese regelgeving

 
Algemene informatie :
Wettelijk is het verplicht 1 x per jaar de noodverlichting te testen. Hierbij dient het volgende te gebeuren :

a. Inspectie van de functionaliteit. Hierbij vindt een visuele inspectie plaats op beschadigingen, vervuiling en veroudering. Waar nodig wordt dit gecorrigeerd. Ook wordt het pictogram gecontroleerd. 

b. Testen van de functionaliteit. Hierbij wordt gecontroleerd of de lamp en het armatuur technisch nog goed functioneren en in werking treden bij spanningsuitval. 

c. Testen van autonomie van de accu. Er vindt een controle plaats of het armatuur nog een autonomie behaalt van 1 uur door het spanningsloos maken van de installatie.

Punten a tot en met c kan het armatuur zelf niet uitvoeren. Onze noodverlichting zal bij aankoop (nadat deze volledig is opgeladen) 3 uur blijven branden bij stroomuitval. Hiermee wordt de doelstelling van 1 uur ruim gehaald. Ook bij slijtage van de accu zal na jaren nog steeds met gemak de 1 uur worden gehaald. Artikel G55 is voorzien van bijzonder sterke en duurzame accu’s waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Ook interessant

LED Noodverlichting opbouw inbouw spots en ledverlichting

De Ledwebwinkel.eu is gespecialiseerd in Noodverlichting maar ook in led verlichting in het algemeen

In ieder gebouw is het verplicht om noodverlichting te hebben.Noodverlichting is verlichting welke is voorzien van een accu. Bij stroom uitval schakelt de accu in en blijft de verlichting van het noodverlichting armatuur branden. Over het algemeen wordt hierbij de eis gesteld dat bij stroomuitval het noodverlichting armatuur nog minimaal een uur blijft branden. Gelet op onze scherpe prijzen voor opbouw, inbouw. hangende en inbouw spots noodverlichting, kiezen de meeste bedrijven ervoor om het gehele armatuur te vervangen wanneer deze niet meer aan de eisen voldoet. De www.Ledwebwinkel.eu is gespecialiseerd in led noodverlichting. Wanneer ze noodverlichting willen aanschaffen kunnen wij adviserenen dan te kiezen voor led noodverlichting vanwege de duurzaamheid en energie zuinigheid. Onze led noodverlichting is van zeer hoge kwaliteit, wij kunnen hierdoor met een gerust hart 2 jaar garantie geven.